Ποιοι είμαστε

Το Geek δημιουργήθηκε από το πάθος μας με την τεχνολογία και το μεράκι στο πεδίο των επισκευών. Στόχος μας η άριστη εξυπηρέτηση με φιλικό ύφος ώστε ο πελάτης μας να αποκτά σχέση εμπιστοσύνης. Το επιτυγχάνουμε βλέποντας τον καθένα ξεχωριστά και βρίσκοντας λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του.

- Geek για τον οικιακό χρήστη: Στο κατάστημά μας θα βρείτε εξειδικευμένο σέρβις για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή(mac, pc, laptop), smartphone αλλά και tablet στις πιο συμφέρουσες τιμές με φιλική εξυπηρέτηση. Ακόμα υπάρχει πλήρη γκάμα σε καινούριους και μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet και smartphone για τις ανάγκες του κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Όλα μας τα προϊόντα προμηθεύονται μόνο από τους επίσημους εισαγωγείς και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον ενός έτους.

- Geek για τον επαγγελματία: Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων για την μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας τόσο στο λογισμικό, όσο και στο υλικό κομμάτι.

Ο πελάτης απολαμβάνει την άμεση εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, μιας και γνωρίζουμε ότι ο επαγγελματίας δε μπορεί να περιμένει.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ταμειακές μηχανές, ζυγιστικά μηχανήματα, pos, φορολογικούς μηχανισμούς και εκτυπωτικά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Geek δημιουργήθηκε από το πάθος μας με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την τεχνολογία και το μεράκι στο πεδίο των επισκευών. Στόχος μας η άριστη εξυπηρέτηση με φιλικό ύφος ώστε ο πελάτης να αποκτά σχέση εμπιστοσύνης.

Follow Us

Contact us

Διεύθυνση: Π.Καίσαρη 5,
Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 90134
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Κινητό: 6974 225568
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…