Μηχανοργάνωση επιχειρήσεων

Για την οργάνωση της επιχείρησής σας με ταμειακά συστήματα αλλά και προγράμματα λογιστικής παρακολούθησης ERP απευθυνθείτε σε εμάς. Ως επαγγελματίες αντιλαμβανόμαστε τη διαρκή ανάγκη για εξέλιξη που απαιτεί η σύγχρονη αγορά.

Διαθέτουμε λύσεις για το business software αλλά και hardware που θα απογειώσουν την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας, από τη μικρότερη, έως τη μεγαλύτερη.

- Ταμειακά συστήματα / Ζυγιστικά συστήματα: Διαθέτουμε την πλήρη γκάμα ταμειακών μηχανών της Datecs σε online ταμειακές μηχανές και φορολογικούς μηχανισμούς. Επίσης οι ηλεκτρονικοί ζυγοί της Vedia αποτελούν αξιόπιστη λύση για την επιχείρησή σας.

- Συστήματα λογιστικής παρακολούθησης ERP: Συνεργαζόμαστε με την εταιρία Semantic με το πανίσχυρο εμπορικό πρόγραμμα Business Evolution ERP.

Το Business Evolution ERP υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας διατηρώντας μια καθαρή και λεπτομερή εικόνα της θέσης της. Ακολουθεί την ανάπτυξη σας ενσωματώνοντας όλες τις μελλοντικές λειτουργίες που θα εντάξετε στην επιχείρηση σας. Η ενοποίηση όλων των επιμέρους τμημάτων της εφαρμογής εγγυάται την συνεκτικότητα των πληροφοριών και την αποφυγή λαθών. Ακόμα το Business Evolution ERP συνδέεται άμεσα με το e-shop σας, κάνοντας τη διαχείριση του ακόμα ευκολότερη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Geek δημιουργήθηκε από το πάθος μας με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την τεχνολογία και το μεράκι στο πεδίο των επισκευών. Στόχος μας η άριστη εξυπηρέτηση με φιλικό ύφος ώστε ο πελάτης να αποκτά σχέση εμπιστοσύνης.

Follow Us

Contact us

Διεύθυνση: Π.Καίσαρη 5,
Καλαμάτα 24100
Τηλ.: 27210 90134
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Κινητό: 6974 225568
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…