Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ισχύουν τα εξής:
Εφόσον μας έχετε δηλώσει τηλεφωνικώς στο 27210-90134 καθημερινές 9:30 π.μ. – 1:00 μ.μ. πως επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος, προχωράμε στην αντίστοιχη διαδικασία.

ΑΛΛΑΓΗ:
Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Την ίδια στιγμή που θα παραλάβετε τα νέα προϊόντα από εμάς, τότε προβαίνετε και σε ανταλλαγή χέρι-χέρι με το κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής ή της MyPost, στο οποίο παραδίδετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Αρκεί να είναι αφόρετα και στην αρχική τους κατάσταση και εν γένει να μη φέρουν αλλοιώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν κατά την αποστολή του από εμάς.

Σε αυτήν τη διαδικασία θα χρεωθείτε με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημά μας.

Οι αποστολές αλλαγής πραγματοποιούνται άμεσα εκ μέρους μας, εφόσον το προϊόν δεν βρίσκεται σε έλλειψη.

Σε περίπτωση έλλειψης, μπορείτε να προβείτε σε ένα από τα παρακάτω:
1. να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν, 2. αίτημα επιστροφής χρημάτων, 3. να αποκτήσετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο ίσο με την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε, 4. να αναμένετε το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για την αναπλήρωση του στοκ, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις (διαθεσιμότητα πρώτων υλών).

Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν:

  • Εάν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση αντικαταβολής: 5 ευρώ) ή με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς (χρέωση αποστολής: 3,50 ευρώ).
  • Εάν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας σας αποστέλλουμε πιστωτικό κουπόνι για μελλοντική σας αγορά.

Όλες οι αλλαγές γίνονται με την τρέχουσα τιμή των προϊόντων.

Επιστροφή Χρημάτων:

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, όπως και αν δικαιούστε, θα πρέπει να συμπληρώσετε, υπογράψετε την Δήλωση Υπαναχώρησης και να μας στείλετε μέσω συμβατικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται παρακράτηση του ποσού των 10,50 ευρώ, ίσο με την αξία των μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος. Οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή της MyPost. Δεν παραλαμβάνουμε με κανέναν άλλο τρόπο επιστροφές προϊόντων.

Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, η οποία αποστολή δεν παραλαμβάνεται από τον πελάτη, διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση λόγω αθέτησης της συγκεκριμένης σύμβασης αγοράς εξ’ αποστάσεως.
Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη / πελάτη. Στην περίπτωση που χρεωθεί σε εμάς ποσό για έξοδα εμβάσματος διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης αγοράς.

Επιπλέον χρεώσεις σε Εξωτερικό: Λάβετε υπόψη ότι ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τυχόν δασμούς, επιπλέον χρεώσεις και τελωνειακές χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις εισαγωγής που οφείλονται μόλις φτάσει στη χώρα σας. Η Pink Geek δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πακέτα που κατέχονται από διεθνή έθιμα και δεν είναι ευθύνη της Pink Geek να ενημερώσει τον πελάτη για αυτές τις εταιρείες και τις ενέργειές του. Επικοινωνήστε με το τελωνείο της χώρας σας για να προσδιορίσετε τις διαδικασίες και τυχόν πιθανές χρεώσεις.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ:

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο πριν να φτάσει στα χέρια σας, στείλτε μας email το συντομότερο δυνατό στο info@pinkgeek.gr με τον αριθμό παραγγελίας σας και μια φωτογραφία της κατάστασης του αντικειμένου.

Θα προσπαθήσουμε το καλύτερό μας για να εργαστούμε για μια ικανοποιητική λύση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Εάν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 27210-90134 είτε μέσω email στο info@pinkgeek.gr εντός 3 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας.